Hunting Hare and Pheasants (Svrkyně-CZE) | FotoStory A.S.

FotostoryAS

Menu

 

Ďalšia poľovačka v poradí i keď polovičná neďaleko stovežatej Prahy sa niesla opäť v znamení klasického jesenného počasia.

Neúprosná hmla, ťažké boty od bahna a studený vietor ako predzvesť, že zima je naozaj už na prahu týchto dní. Bohužiaľ, nezúčastnil som sa na celom priebehu poľovačky, ale tak aspoň pár momentov s priateľmi a štvornohými pomocníkmi sa podarilo urobiť.

      Počas mojej návštevy v tomto revíry kúsok od hlavného mesta Českej republiky i napriek zápasenia s počasím bola bezpečnosť na vysokej úrovni. Ranná káva a teplé občerstvenie ako štart pred tmavým dňom padla vhod a milé privítanie od členov poľovníckej spoločnosti, nič nebránilo tomu, aby sme si deň užili i napriek tomu, že od rána bolo jasné že z fotografií toho moc nebude.
     Chcel by som poďakovať Honzovi Fialovi za pozvanie a neposlednom rade za príjemné privítanie celému spolku. Organizácia ako i disciplína účastníkov a skvelá nálada a atmosféra, bola na vysokej úrovni.

     Dúfam, že po vyhliadnutí sa Vám vynoria pekné spomienky a zážitky na tento „tmavý hon“ a prinesú Vám do vnútra do povestné teplo a svetlo. Chráňte seba i ostatných, tradície a okolie a svet sa Vám odvďačí spomienkami.

Lovu a loveckej kynológií zdar.