Duck hunting (Sebranice-CZE ) | FotoStory A.S.

FotostoryAS

Menu

 Duck Hunting  (Sebranice CZE)

Prvá spoločná poľovačka v sezóne 2020/21.

      Po niekoľkých rokoch som opäť prijal pozvanie na poľovačku na kačice do malej dedinky Sebranice u Boskovic  k rybníku Skalice. Začiatok septembra predznamenával že to bude jeden z tých  teplejších dní. Leto skončilo, to sú moje prvé myšlienky, po spozorovaní hustej hmly, ktorá sa niesla po poliach na zvlnenej krajine, lemovanej loveckými stavbami ako obraz od krajinkárov doby minulej.

     Poľovačka sa niesla v znamení typického počasia pre začiatok septembra, kde sa ešte leto nechce vzdať svojich právomoci a jeseň už netrpezlivo stepuje za dvermi. Úžasný deň , poľovnícky deň medzi priateľmi poľovníctva, psovodov a poľovníkov dotváral fakt , že vďaka dodržiavaní bezpečnostných opatrení sme sa všetci stretli na záverečnom kole na tombole. 

     

 

 Chcel by som poďakovať za pozvanie kamarátovi Arnoštovi Rehořovi ako i za pekné privítanie MS Sebranice a v neposlednej rade celému kolektívu zúčastnených za tolerovanie cvakov. Bol to vydarený deň, presne to, by som Vám rád predstavil v albume. Spoločne poľovačky sú neoddeliteľnou súčasťou a dotvárajú tvár poľovníctva ako takého... Preto by som na Všetkých Vás chcel apelovať . Užívajte si ich , chráňte toto dedičstvo a prezentujte poľovníctvo aspoň tak ako prezentujete seba.

Lovu Zdar! Fotostory AS